Sponsoravtale med Sparebank 1 Nordmøre sikrer kveldsruter

KKS har arbeidet for å utvide med kveldsrute til klokken 22.15 i sommerhalvåret, for å videreføre suksessen fra de tidligere to årene.

Derfor har vi sett etter en lokal aktør som kan assosieres med samme verdier for å sikre en forutsigbar og langsiktig finansiering av kveldstilbudet.

 

– Vi traff blink på første forsøk, sier daglig leder Airld Dybå Eidem i Kristiansund kommunale sundbåtvesen.

 

Lange linjer

Sponsoransvarlig i Sparebank 1 Nordmøre, Hans Mellemsæther, viser til de lange linjer for sundbåten fra 1876 og lokalbanken fra 1835, med ildsjeler og drivere som ønsker utvikling gjennom å binde folk sammen i Kristiansund og på Nordmøre.

 

– Dette gjør vi av glød for byen! Vi er to sterke merkevarer som slår oss sammen for å bidra til allmennyttige formål.

– Det er superviktig å skape møteplasser, og sundbåten har en utrolig gledelig utvikling med veksten i passasjertrafikken, sier Mellemsæther. 

 

– Vi setter felles kurs med samme ønske om å bidra til at andre at andre skal gjøre det godt, sier daglig leder i Sundbåtvesenet, Arild Dybå Eidem.

 

Langsiktig

Sundbåtvesenet jobber for å være motoren som binder land og folk sammen i byen. Den nye sponsoravtalen sikrer kveldsruter til 22.15 på sommeren i minst to år. Oppstart vil være 14.06.2023, og kveldsruten vil kjøres til og med 26.08.2023.

 

Gledens dag

– Dette er sosial bærekraft og byutvikling i praksis som vil glede alle folk i byen, besøkende som fastboende, og ikke minst næringslivet med handelsstand og servicenæringer. Nå er det bare å bruke sundbåten kvelden for å spise, shoppe, gå på kino og kose seg på byen. Når byen vokser og utvikler seg går det bra for oss. Derfor er det riktig å støtte dette, sier Mellemsæther.

 

Sparebank 1 Nordmøre og Sundbåtvesenet ser fram mot å samarbeide og utvikle nye tilbud som kan styrke de respektive merkevarene ytterligere, og har allerede en idé om å skape en familiedag på havna med sundbåten som bindeledd for aktivitetene.

 

– Det er så mange arrangementer, festivaler og aktører som har etterlyst dette. Nå kan vi endelig slippe gladnyheten med at det blir kveldsrute. Dette er en gledens dag for oss og hele byen, sier Dybå Eidem, som hyller Sparebank 1 Nordmøre sin handlekraft og tilnærming til den utstrakte hånden Sundbåtvesenet kom med.